Transform organisations by transforming minds
Gå til indhold
Lederudvikling tilpasset din profil, der udvikler dig personligt og fagligt til lederrollen.

Lederudvikling giver kompetente ledere, der skaber resultater sammen med andre og når deres mål. Der kræves både menneskelig indsigt og stor forretningsforståelse, for at kunne skabe resultater på både kort og langt sigt. Vores lederudvikling har derfor fokus på at udvikle den enkelte leder på flere niveauer, startende indefra og ud. Vores lederudvikling er målrettet til dig - både på det personlige og organisatoriske niveau.

Vær på forkant som leder med nyeste viden i et individuelt og personligt tilpasset lederudviklings- og læringsforløb.

Du vil gerne udvikle dig som leder eller få ny inspiration. Du kan være leder i en virksomhed eller organisation, hvor der er maksimalt pres på udvikling og krav om øget indtjening. Du skal hele tiden være på forkant, gå forrest samt forstå og håndtere de massive forandringer, som din branche møder eller vil møde. Udfordringerne er med andre ord til at få øje på.

Derfor har vi udviklet et personligt individuelt lederudviklingsprogram. Her vil du sammen med en ICF certificeret coach med ledererfaring få en personlig, coaching og kompetenceudvikling med indhold i form af nyeste viden og forskning i lederens vilkår, dilemmaer og muligheder. Her får du samtidig viden og værktøjer så du bruger din hjerne bedst muligt under pres, da vi benytter vores indgående viden om neuroscience og hjerneforskning i vores lederudviklingsprogram.
Udvikling af ledernes præstation bør altid have et forretningsmæssigt udgangspunkt.

Lederudvikling kan have fokus på lederteamet såvel som de individuelle ledere. Vi faciliterer lederudviklings-programmer, der typisk løber over 6-12 måneder og kan involvere et fuldt lederteam. Programmerne skaber ekstraordinære resultater for vores kunder. Vi har gennem de sidste 10 år været coach og sparringspartner for flere hundrede ledere på alle ledelsesniveauer hos vores kunder – typisk i forløb over 3-6 måneder. Målet er ledere, der lærer hurtigt – og løser komplekse udfordringer i jobbet – på samme tid. Læs mere om vore ledercoaching her.

Vi oplever, at ledere udvikler sig hurtigere når lederudviklingen er i samspil med dagligdagen. Ved at koble forretningsudvikling og lederudvikling skaber vi unikke forretningsmæssige resultater hos vores kunder med fokus på top- og bundlinje.

Vi arbejder med ledelse på tre niveauer:

1)  at lede ledere
2)  at lede andre
3)  at lede sig selv.

De tre niveuaer omsættes i den organisatoriske kontekst til fem niveauer:

·     Organisatoriske ledere
·     Seniorledere
·     Teamledere
·     Ledere på vej
·     Individuelle bidragsydere

Afhængig af på hvilket niveau du er leder, er dit mindset forskelligt. Det er netop kombinationen af dig som person og dit ledelsesniveau, som er med til at skabe det skræddersyede personlige lederudviklingsprogram, som vi tilbyder dig.

De unikke udfordringer, som vi ser dem, på hver af disse niveauer:

Lederudvikling
NeuroLeadershipNeuroLeadership er et nyt begreb, hvor den nyeste viden fra neuroscience, er blevet overført til dagligdagen på arbejdet.
LedelsesteametUdnytter i det fulde potentiale i jeres ledelsesteam og skaber fælles resultater?
LedercoachingLedercoaching med brug af nyeste hjerneforskning- hvis du tør, vil og ønsker at arbejde målrettet mod succes.
Ledelse & motivationFå succes som leder - lær at bruge den indre og ydre styret motivation i din daglige ledelsespraksis.
Performance analyseVores performance analyse viser hvordan dine medarbejdere, kolleger og leder oplever dig som leder i hverdagen.
De 7 Gode VanerDe 7 Gode Vaner skaber tillid i organisationen, der gør det muligt at arbejde i højeste effektivitetsgear.
Professionel, personlig og præcis rådgivning.

"Jeg følte mig meget fastlåst i mit lederjob. Følte ikke jeg havde reel indflydelse på valg af egne opgaver. Havde alt for få "hænderne over hovedet dage".

Følte mig ikke fagligt og personligt udfordret, inden for de områder jeg selv ønskede. Det var tid til at gøre op. Gøre noget, inden det blev for sent. Det er efterfølgende gået op for mig, hvor tæt jeg egentlig har været på en alvorlig stress sygemelding.

Jeg henvendte mig til Fredi Falk Vogelius, for at få hjælp. Her kom jeg hurtigt i gang med et lederudviklingsforløb med ledercoaching og -sparring.

Fredi har ydet super professionel, personlig og præcis rådgivning, hvilket har givet mig geisten, engagementet og nysgerrigheden tilbage.

Fredi har gennem forløbet givet mig så meget, at jeg fik mod på, at kaste mig ud i et karriereskift.

Jeg sidder nu i en væsentlig anderledes lederstilling, i en anden virksomhed.

Et job der giver mig masser af personlige og faglige udfordringer. Hver dag. Samler på succeshistorier. Mange "hænderne over hovedet dage". Kommer glad hjem fra arbejde. Møder glad på arbejde. Sikke en forandring :-)

STOR tak til Fredi.

Uden dette, var jeg brændt sammen."

Lars Mogensen
Tilbage til indhold