Outplacement - Genplacering - Karriereudvikling

Transform organisations by transforming minds
Gå til indhold
 
Outplacement
 
Professionel assistance
 
Outplacement eller genplacering er et tilbud til alle, der er blevet opsagt af deres arbejdsgiver, og som ønsker at få glæde af at have en personlig coach og en erfaren vejleder til at finde den bedste udgave af sig selv og til at få tilbudt sit ønskejob. Min statistik viser, at 76 % af mine deltagere i outplacement programmerne kommer i arbejde inden for tre måneder efter de har deltaget.

Outplacement resultater 2010 2022

Hvordan kommer du med i outplacement programmet?
 
Der indgås en aftale mellem organisationen og Fredi Falk Vogelius. Jeg kontakter dig og giver dig materiale og praktiske informationer. Jeg går i gang, når du har brug for det, og i den takt du ønsker. Jeg tilpasser også gerne emner og indhold til dit behov.
 
Hvis du vil høre mere om hvad vores vores effektive outplacement program kan gøre for dig, er du velkommen til at ringe til Fredi Falk Vogelius på telefon 40 50 39 11.


Outplacement programmet
 
Arbejdsmarkedet er præget af recession og hurtigt skiftende tendenser, som betyder, at det er helt normalt på et tidspunkt at være jobsøgende. Men det er alligevel en situation, som ikke alle er forberedt på, og derfor er det effektfuldt med en personlig coach til at spotte ressourcer, maksimere præstationer og fremme resultater i bestræbelserne på at finde en ny stilling. Når du har indgået en aftale, tilbydes du et antal samtaler af ca. 2 timers varighed med mig som din personlige coach, hvor du bliver trænet i effektive jobsøgningsmetoder.

For at du bedst muligt når dit mål, bliver du coached gennem vores outplacement proces, der er opbygget i to overordnede faser: Afklaringsfasen og Handlingsfasen.

 

Afklaringsfasen
 
I den første del af processen bliver du afklaret om din nye situation samtidig med, at du bliver bevidst om dine styrker på det faglige og personlige plan. Nøgleord i denne fase er: markedsværdi, toppræstationsmønstre, karriereønsker og jobmuligheder.

Handlingsfasen
 
Når du er blevet bevidst om, hvordan du kan bruge og sælge dine ressourcer og kompetencer bedst muligt, udarbejder vi sammen en strategisk handlingsplan. Handlingsplanen er et konkret arbejdsværktøj, som vi løbende følger op på for at sikre, at du bruger dine stærke sider.

Personlig Coach
 
I samarbejde med mig som din personlige coach, får du styrket din evne til at præsentere dig selv og sælge dig ind i dit kommende job. Vi arbejder med dit personlige præsentationsmateriale, LinkedIn samt ansøgning og CV, som vi sammen søger for bliver målrettet til det kommende job. Jeg træner dig også i jobsamtalen.

Forløbet giver dig:
 
  • Indblik i dig selv, når du allerbedst
  • Afklaring af dine faglige og personlige kompetencer
  • Målrettet fremtidsorienteret præsentationsmateriale
  • Optimering af din LinkedIn profil
  • Træning i kommunikation
  • Videotræning i din personlige præsentation
  • Løbende opfølgning, sparring og coaching
  • Synlighed og gennemslagskraft i din jobsøgning
 
Videreudvikling
 
Endelig får du, som resultat af vores outplacement program, nogle konkrete værktøjer til at komme videre med din fremtidige karriereudvikling.

Opsummering
 
Jeg har sammensat et intensivt outplacement program, der baseres på ”den coachende samtale”, som tager udgangspunkt i dine kompetencer og ønsker om det rigtige job.


Du har igennem hele forløbet din personlige coach, der guider dig igennem en afklarings- og jobsøgningsproces, der også indeholder et tilbud om en mere gennemgribende personlighedstest,

Du bliver tilbudt en Wave Profilrapport, der effektivt vurderer din individuelle motivation, dine talenter og din foretrukne virksomhedskultur i én og samme test, og er derfor meget mere end en almindelig personlighedstest.

Wave® Professional Styles afdækker væsentlige karakteristika og identificerer det bedste match mellem individ og job. Wave® Professional Styles er udviklet til brug for erfarne ledere, direktører og specialister og kan anvendes i individuelle sammenhænge eller på gruppebasis. Wave Professional Styles genererer profiler, som kombinerer både ipsative og normative scorer. Den måler på 36 dimensioner og tager cirka 35 minutter at besvare.

Du får derudover udleveret værktøjer og opgaver, som du kan arbejde med dels individuelt og dels sammen med din personlige coach.
 
 
Fredi Falk Vogelius
Chefkonsulent
ICF cert. coach, PCC

Mail: ffv@nymandvogelius.dk
Mobil: 4050 3911​
 
Effektiv rådgivning.

"Jeg fik jobbet :)))
Der var 200 ansøgere og både direktør og produktions ansvarlig var faldet bagover, da de læste min ansøgning. Tre timer efter jeg havde sendt den, blev jeg ringet op og indkaldt til samtale. Jeg havde ringet og spurgt ind til prioriteterne i jobbet og brugt de spørgsmål du havde givet mig. Det bevirkede, at jeg kunne skrive en interessant og motiveret ansøgning og målrette mit cv, så de måtte indkalde mig med det samme.
Ved samtidig også at dette aldrig var sket uden din hjælp og vejledning. Jeg er dig dybt taknemmelig.
Af hjertet tak."

Anne Munch
Professionel, personlig og præcis rådgivning.

"Jeg følte mig meget fastlåst i min jobsituation. Følte ikke jeg havde reel indflydelse på valg af egne opgaver. Havde alt for få "hænderne over hovedet dage". Følte mig ikke fagligt og personligt udfordret, inden for de områder jeg selv ønskede. Det var tid til at gøre op. Gøre noget, inden det blev for sent. Det er efterfølgende gået op for mig, hvor tæt jeg egentlig har været på en alvorlig stress sygemelding. Jeg henvendte mig til Fredi Falk Vogelius, for at få hjælp. Her kom jeg hurtigt i et karriere coaching forløb. Fredi har ydet super professionel, personlig og præcis rådgivning, hvilket har givet mig geisten, engagementet og nysgerrigheden tilbage. Fredi har gennem forløbet givet mig så meget, at jeg fik mod på, at kaste mig ud i et karriereskift.Jeg sidder nu i en væsentlig anderledes stilling, i et andet firma. Et job der giver mig masser af personlige og faglige udfordringer. Hver dag. Samler på succeshistorier. Mange "hænderne over hovedet dage". Kommer glad hjem fra arbejde. Møder glad på arbejde. Sikke en forandring :-)
STOR tak til Fredi.
Uden dette, var jeg brændt sammen."

Lars Mogensen
En fantastisk oplevelse.

Fredi er et enormt rart og tillidsvækkende menneske, så man føler sig utrolig tryg lige fra starten. Igennem samtaler med ham, har jeg nu fået en meget bedre forståelse for hvordan man skal håndtere en professionel rekrutterings test,  og jeg er også blevet meget klogere på hvad mine spidskompetencer er, hvad jeg måske skal arbejde lidt mere med, og hvilke arbejdsmiljøer jeg vil trives i og hvorfor. Jeg har også fået redskaber til at håndtere stress, til at fokusere, til at forbedre mine ledelsesevner, og fået øjne op for hvordan jeg styrker og videreudvikling en innovativ tankegang, har fået styrket min lyst til at være proaktiv, samt en kæmpe stor portion ekstra selvtillid. Derudover fik jeg også virkelig kompetent feedback og råd til mit CV og evt. jobsamtaler, samt enormt brugbart informationer omkring, hvad der var virkelig vigtigt at jeg fik med i mine jobansøgninger, sådan at jeg bedre får solgt mig selv og givet mine fremtidig arbejdsgivere en bedre ide om hvem jeg er som person, og hvad jeg kan tilbyde.
Jeg har nu en rigtig god ide om, hvilken vej jeg vil gå rent karrieremæssigt, hvordan jeg skal nå mine mål, og hvor vigtigt det er, at jeg får sat gode og ambitiøse mål for min fremtid, da Fredi virkelig fik overbevist mig om, at jeg har en helt masse godt at byde på.
Jeg kan ikke anbefale Fredi nok, jeg tror 100%, at det vil gøre en stor forskel for min fremtidige jobsøgning og karriere!
Så tak igen!

Rikke Stagaard
Tilbage til indhold