Core Dynamics Coaching - Stresscoaching - Præstationsangst

Vi forbinder mennesker og skaber resultater sammen
Gå til indhold

Core Dynamics Coaching


Core Dynamics Coaching er en revolutionerende ny metode, der grundet sin baggrund i neuroscience, har en helt ny tilgang til coaching - og på kort tid kan ændre gamle dårlige vaner og andre uhensigtsmæssige følelsesmæssige reaktioner.

Core Dynamics Coaching
  

Nymand & Vogelius er med i den kreds af virksomheder i Skandinavien der i 2008 har indledt et samarbejde med Tom Stone, der er den førende træner og underviser i principperne i Core Dynamics Coaching teknikkerne. Dette bevirker at vi nu kan tilbyde meget effektiv coaching, hvor vi benytter disse nye metoder til hurtigt og effektivt at skabe ændringer i gamle fastlåste handlemønster og andre uhensigtsmæssige følelsesmæssige reaktioner.

Du kan læse kundehistorier om hvad Core Dynamics Coaching kan gøre - klik her

Core Dynamics Coaching baserer sig teoretisk på de nyeste opdagelser inden for neuroscience. Det som væsentlig adskiller Core Dynamics Coaching fra alle andre coaching metoder er, at vi ikke arbejder med at skabe en intellektuel forståelse af problematikkerne, men derimod bruger intellektet til at skabe en fornemmelse af problematikkerne og herefter bruger nogle Core Dynamics Coaching metoder til at fjerne kilden til problematikkerne, så de ikke fremover vil skabe hindringer i ens liv. Hvor tit har du ikke oplevet at du har en klar forståelse for en dårlig vane eller andre uhensigtsmæssige adfærdsmønstre – men på trods af forståelse og erkendelsen bliver du ved med at ryge ind i de gamle mønstre. Det er især disse vaner og mønstre man én gang for alle kan fjerne ved brug af Core Dynamics Coaching.

Præstationsangst

Core Dynamics Coaching er især effektiv over for:

  • Stress
  • Flyskræk
  • Præstationsangst
  • Eksamensangst
  • Fobier (andre typer)

Læs et par gode tips til hvordan du overvinder du din præstationsangst


Vi anbefaler endvidere brug af en Chi Maskine, der hjælper med at løse op for spændinger i nervesystemet.


Det der gør Core Dynamics Coaching så anderledes effektiv er, at vi ikke arbejder omkring historierne i ens problem. Vi sidder ikke og diskuterer hvad der muligvis kan være årsagen til det problem man oplever i livet – vi arbejder direkte med den neurale struktur som problemet skaber for en i livet. Samtidig lærer man på første session, hvordan man selv kan bruge Core Dynamics Coaching teknikkerne til at ændre på andre uhensigtsmæssige adfærdsmønstre i livet.

Hvis du vil læse mere om metoden kan du gratis hente bogen Pure Awareness af Tom Stone her

Denne metode er så effektiv at vi giver "no cure - no pay", sagt med andre ord, hvis du ikke mærker nogen effekt efter 1. samtale skal du intet betale.

Forbered dig på en anderledes oplevelse med coaching hvor der benyttes Core Dynamics Coaching, der hurtigt kan skabe effektfulde forandringer i dit arbejds- og privatliv.

Kontakt Fredi Falk Vogelius på tlf: 4050 3911 eller e-mail og hør nærmere om
Core Dynamics Coaching.
Tilbage til indhold