ICF Certificeret Coach Aarhus København

Vi forbinder mennesker og skaber resultater sammen
Gå til indhold

ICF & EMCC certificeret coaching med brug af nyeste hjerneforskning


Med udgangspunkt i Århus og København arbejder vi med coaching af ledere og medarbejdere i mange forskellige kontekster som eksempelvis karriere coaching, salgs coaching, performance coaching, stress coaching m.m.

Skulle du bo uden for Århus eller Københavnsområdet finder vi også ud af det, da vi også har rigtig gode erfaringer med at coache via Zoom eller Teams.

Vi har over 10 års erfaring med coaching og rådgivnings og er certificerede coaches af International Coaching Federation (ICF) samt European Mentoring & Coaching Council (EMCC), der er verdens mest anerkendte standarder for coaching. Coachingen er funderet i anerkendte metoder, høj faglighed og solid hjerneforskning.

Her kan du læse mere om hvad en af vores kunder har fået ud af et typisk coachingforløb.

Hos os får du professionel coaching, der skaber indsigt, fremdrift, positive forandringer og varige resultater.
Leder
CoachingFå større indsigt i din egen ledelsessituation, så du kan forholde dig til egne værdier, mål og adfærd.
Stress
CoachingStresscoaching er coaching, med fokus på at afdække og ændre de tankemønstre som skaber stress i kroppen.
Core Dynamic
CoachingCore Dynamic Coaching er en revolutionerende ny metode, der opløser den struktur i sindet der skaber stress.
Vi har kontorer i Århus og København, hvor du er velkommen.

ICF certificeret Coaching i Århus er hos Officelab, Skæringvej 88 - 8520 Lystrup.


ICF certificeret Coaching i Århus

ICF certificeret Coaching i København er hos UMA Workspace, Vestergade 29, 1456 København.

(v/ Rådhuspladsen).

ICF certificeret Coaching i København

 
Coaching i absolut særklasse
 

Fredi Falk Vogelius var lige den perfekte og praktisk orienterede coach jeg havde brug for, til at guide mig og til at kick-starte min personlige udvikling !!!!! Tak.
 

Lars Bjørn-Christensen

En fantastisk oplevelse.

Fredi er et enormt rart og tillidsvækkende menneske, så man føler sig utrolig tryg lige fra starten. Igennem samtaler med ham, har jeg nu fået en meget bedre forståelse for hvordan man skal håndtere en professionel rekrutterings test,  og jeg er også blevet meget klogere på hvad mine spidskompetencer er, hvad jeg måske skal arbejde lidt mere med, og hvilke arbejdsmiljøer jeg vil trives i og hvorfor. Jeg har også fået redskaber til at håndtere stress, til at fokusere, til at forbedre mine ledelsesevner, og fået øjne op for hvordan jeg styrker og videreudvikling en innovativ tankegang, har fået styrket min lyst til at være proaktiv, samt en kæmpe stor portion ekstra selvtillid. Derudover fik jeg også virkelig kompetent feedback og råd til mit CV og evt. jobsamtaler, samt enormt brugbart informationer omkring, hvad der var virkelig vigtigt at jeg fik med i mine jobansøgninger, sådan at jeg bedre får solgt mig selv og givet mine fremtidig arbejdsgivere en bedre ide om hvem jeg er som person, og hvad jeg kan tilbyde.
Jeg har nu en rigtig god ide om, hvilken vej jeg vil gå rent karrieremæssigt, hvordan jeg skal nå mine mål, og hvor vigtigt det er, at jeg får sat gode og ambitiøse mål for min fremtid, da Fredi virkelig fik overbevist mig om, at jeg har en helt masse godt at byde på.
Jeg kan ikke anbefale Fredi nok, jeg tror 100%, at det vil gøre en stor forskel for min fremtidige jobsøgning og karriere!
Så tak igen!

Rikke Stagaard
Tilbage til indhold