Brug din hjerne - hjerneforskning - neuroscience - MBTI-JTI-Lederudvikling-Teamudvikling-Personaledag

Transform organisations by transforming minds
Gå til indhold

Hoved menu:

Brug din hjerne - til en forandring

Oplev hvordan du med kendskab til den nyeste hjerneforskning kan bruge din hjerne optimalt i en travl hverdag, så du minimerer risikoen for at få stress og bliver bedre til at udnytte hjernens sparsomme ressourcer.

Du får forståelse for, hvorfor det til tider er svært at holde fokus på en opgave, og hvordan du skal håndtere distraktioner. Du får indsigt i hjernens måde at håndtere forandringer, og det vil hjælpe dig næste gang, du ønsker at ændre uhensigtsmæssige vaner. Gennem konkrete øvelser oplever du, hvordan det er muligt at bevare overblikket, når du befinder dig i en stresset situation.

Du får metoder og viden med hjem, som du kan benytte til at skabe ny indsigt, når du skal løse en vanskelig opgave. Når du arbejder sammen med nogle mennesker, har du sikkert oplevet, at de kan være vanskelige at forstår og kommunikere med. Dette kan skyldes, at din hjerne har lukket ned. På workshoppen vil du lære metoder til at åbne for forståelsen igen. Du får en dybere forståelse af de mekanismer i hjernen, der er altafgørende for trivslen på arbejdspladsen, og hvordan du mere effektivt kan samarbejde med andre.

Denne workshop henvender sig alle medarbejdere og ledere, der ønsker at få konkrete værktøjer med hjem for at undgår stress og blive bedre til at holde fokus.

Få mere information
Peter Nymand

Fredi Falk Vogelius

Du kan få mere information
om vores
foredrag/workshops.

Send en mail til:
info@nymand-vogelius.dk
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu