Håndtering af den svære samarbejdsrelation

Vi forbinder mennesker og skaber resultater sammen
Gå til indhold

Håndtering af den svære samarbejdsrelation


Få   overblik over dine absolut stærke sider og lær at udnytte dem maksimalt.   Dette inspirationsforedrag er en rejse ind i typologiens univers. Du får en   forståelse af de forskellige hjernetyper, og hvad det betyder for din måde   at håndtere dine samarbejdsrelationer på. Typeforståelsen er et redskab til   forståelse af dine egne og andres måder at kommunikere på. Det handler om,   hvordan menneskelige forskelle kan ses som en ressource og om at skabe   større respekt og forståelse for disse forskelligheder, og hvordan du med   denne forståelse skaber bedre samarbejdsrelationer.

Du vil forstå, hvad de neurologisk   koblinger i din hjerne betyder for din adfærd i dagligdagen, og hvorfor du   kan have svært ved at samarbejde med visse mennesker. Gennem konkrete   aktiviteter, som er specielt udviklet til at fremhæve forskellene i hjernens   måde at reagere på, får du noget med hjem, du kan bruge i dagligdagen til at   forstå, hvordan du kan blive bedre til at kommunikere mere klart og   konstruktivt i forhold til andre mennesker.

Denne workshop henvender sig alle   medarbejdere og ledere, der ønsker at få konkrete værktøjer med hjem, der   kan bruges til at opnå en bedre kommunikation og større gennemslagskraft.

Kontakt os -   klik her: Nymand og Vogelius
Få ny inspiration
Peter Nymand

2681 3182

Fredi Falk Vogelius
4050 3911
Tilbage til indhold