Kend din type og brug dig selv optimalt i dagligdagen

Transform organisations by transforming minds
Gå til indhold
Kend din type -   og brug den bedst muligt!

Få overblik over, hvor du har dine   absolutte stærke sider. Dette inspirationsforedrag er en rejse ind i   typologiens univers som vil give dig en forståelse af de forskellige   persontyper og hvad dette betyder for dig i dagligdagen. Typeforståelsen er   et redskab til forståelse af og selvindsigt i egne og andres ressourcer,   ligheder og forskelle. Det handler om, hvordan menneskelige forskelle ses   som en ressource, og om at skabe større respekt og forståelse for disse   forskelle - samt hvordan disse forskelle kan anvendes konstruktivt både af   den individuelle person og de grupper personen tilhører i hverdagen.

Du vil   på en sjov og lærerig måde opleve, hvordan du kan bruge Typologien til at   forstå dig selv, dine kollegaer og dine venner, og vil få en oplevelse af de   fire dimensioner i typologien samt hvad præferencerne betyder for din adfærd   i dagligdagen. Du får en forståelse for, hvorfor du kan have svært ved visse   typer af opgaver. Vi laver aktiviteter, som er specifikt udviklet til at   fremhæve forskellene i typologien, så du får noget med hjem du kan bruge i   dagligdagen til at forstå:

  • Hvordan   forskellige persontyper foretrækker at kommunikere
  • Hvordan vi   kan have en klar og konstruktiv kommunikation og formidling med hver   enkelt persontype
  • Hvilke   måder vi kan differentiere vores kommunikation og formidling på til   hver enkelt persontype
  • Hvordan vi   imødekommer de forskellige persontyper i vores kommunikation og   formidling
  • Hvilke   feedbackteknikker, hver enkelt persontype foretrækker
  • Hvordan vi   arbejder med vores egen formidlingsstil og personlige virkemidler,   som fundamentet for en personlig stil
 

    Kontakt os - klik her: Nymand og Vogelius
Få ny inspiration
Peter Nymand

2681 3182

Fredi Falk Vogelius
4050 3911
Tilbage til indhold