Rekruttering og personvurdering

Vi forbinder mennesker og skaber resultater sammen
Gå til indhold

Effektiv rekruttering og onboarding med personprofiler


Rekruttering er andet og mere end blot at få en stilling besat hurtigst muligt.


Ønsker I at styrke rekrutteringsprocessen og få et endnu bedre grundlag til at vælge mellem jeres kandidater og samtidig få en god start på ansættelsesforholdet så kan vi hjælpe jer.Effektiv rekruttering og onboarding med personprofiler

Ved at lade udvalgte kandidater udfylde en personprofil, får I et klart, nuanceret og struktureret billede af jeres kandidater og deres forskelligheder i relation til stillingen og ikke mindst et rigtig godt værktøj til brug for en effektiv og afklarende dialog i jobsamtalerne.

Desuden vil I få et godt værktøj til jeres onboarding proces så I kan få en ny medarbejder der oplever at få god og effektiv støtte til at komme godt i gang og at kunne bidrage hurtigst og bedst muligt til at løse udfordringerne i jobbet.

Vi anbefaler at man tænker onboarding ind i rekrutteringsprocessen da matchet i rekrutterings-processen, er et potentiale og en mulighed, som ikke bare automatisk bliver realiseret i den efterfølgende ansættelse uden at en god start og indføring i job og virksomhed også prioriteres.

En god rekruttering skal i sidste ende bedømmes på performance og bidrag til job og organisation.

Da vi er certificerede i en række profil værktøjer som DISC, OPQ32, Wave Professional Styles, 16PF m.fl kan vi afhængig af behov skrue op og ned for nuance niveauerne i relation til bredden og dybden af information omkring kandidatens profil.

Typisk rekrutteringsproces


Typisk rekrutteringsproces

Normal udgave
Test af de sidste 3 kandidater og kort telefonisk tilbagemelding til kandidater og kort online tilbagemelding til ansættende leder – typisk 3 timer.

Udvidet udgave
Udarbejdelse af ønske profil, test af kandidater, matchrapport på ønsket profil, kort online tilbagemelding til kandidater samt tilbagemelding til ansættende leder og evt. HR.

Typisk onboardingproces


Typisk onboardingproces

Light udgave
Vi varetager feedback på personprofil til leder og giver leder feedback på sammenligningsrapport og opmærksomhedsområder i relation til fremtidigt samarbejde og performance typisk 2 timer.

Normal udgave
Vi er udover ovenstående involveret i samtale proces og forventningsafstemning mellem leder og nyansat og facilitere processen og sørger for at begge parter er afklaret i forhold til forventninger til hinanden.

Står du overfor opgaver indenfor rekruttering eller omstrukturering af dit personale - så ring til Peter Nymand på 2681 3182 eller e-mail, så hjælper han dig med at finde den bedste løsning.
 
Tilbage til indhold