Saville Consulting Wave® Professional Styles - konsulent

Vi forbinder mennesker og skaber resultater sammen
Gå til indhold

Saville Consulting Wave® Professional Styles


Saville Consulting Wave® persontest er det mest betydningsfulde fremskridt inden for test i de seneste tredive år. Nymand & Vogelius kan nu tilbyde en Wave Profilrapport, der effektivt vurderer individuel motivation, talenter og foretrukken virksomhedskultur i én og samme test, og er derfor meget mere end en almindelig personlighedstest.

Det at skabe sammenhæng mellem disse tre interaktive og væsentlige områder er en afgørende faktor for at opnå konkurrencemæssige fordele for virksomheder i dag.

British Psychological Society har tildelt Saville Consulting Wave 27 ud af 30 mulige stjerner - det højeste antal tildelte stjerner.

"Saville Consulting have applied science to the workplace and created the global gold standard for psychometric tests."
British Psychological Society

Wave® Professional Styles afdækker væsentlige karakteristika og identificerer det bedste match mellem individ og virksomhed. Wave® Professional Styles er udviklet til brug for erfarne ledere, direktører og specialister og kan anvendes i individuelle sammenhænge eller på gruppebasis. Den skaber værdi i både rekrutterings- og udviklingssammenhænge, og bidrager med kvalitet i vurderingsprocessen via sofistikeret brug af teknologi og værdifulde værktøjer, der sætter fokus på effektivitet i en erhvervssammenhæng.

Denne version af Wave Professional Styles genererer profiler, som kombinerer både ipsative og normative scorer. Den måler på 36 dimensioner og tager cirka 35 minutter at besvare.

Wave Professional Styles
Ekspertrapporten er udviklet til brug for udvælgelse og udvikling. Rapporten indeholder:

- Executive summary profil
- Detaljeret profil over 36 dimensioner og 108 facetter
- Kompetencepotentialeprofil
- Foretrukken virksomhedskultur


Den bedste måde at forstå den fulde værdi af Saville Consulting Wave på, er at se den i brug. Herunder er et eksempel på en ekspertrapport og en personlig rapport.

Se et eksempel på Wave Professional Styles Ekspertrapport

Se et eksempel på Wave Professional Styles Personlig rapport

Wave Professional Styles kan anvendes til:

RekrutteringWave Professional Styles kan kortlægge de personlighedsfaktorer, der kræves for at opnå succes i en stilling, og vurdere kandidater op imod disse, samt benytte dem som basis for en samtale.

Ledelsesudvikling
Wave Professional Styles kan anvendes til at vurdere ledelsespotentiale og –stil og benytte vurderingen til at formulere en udviklingsplan.

Coaching på ledelsesniveauWave Professional Styles kan hjælpe nuværende og potentielle ledere med at øge deres selvbevidsthed og identificere udviklingsområder.

Teambuilding – Teamets profiler kan anvendes til forstå nye områder, der kan trække fra eller til på teamets effektivitet og identificere udviklingsområder for teamet.

Karrierevejledning
Wave Professional Styles kan anvendes til at matche den enkeltes kvalifikationer med dem, der er nødvendige i bestemte stillinger og identificere kvalifikationer, som kan udvikles.

Rådgivning
Wave Professional Styles kan identificere faktorer, der kan bidrage til emotionelle og sociale problemer.

Research
Wave Professional Styles resultater kan bruges til opsamling af data vedrørende de faktorer, der mest sandsynligt fører til succes i en stilling.

Ring til Fredi Falk Vogelius på tlf: 4050 3911 eller e-mail, for at få yderligere informationer.
Tilbage til indhold