DISC Tilbagemelding

Vi forbinder mennesker og skaber resultater sammen
Gå til indhold

Personlig udvikling - Tilbagemelding og sparring på din DISC profil


Når du får udarbejdet en DISC-profil, får du et unikt indblik i din egen adfærd og præferencer. Profilen er opbygget i tre overordnede afsnit, der hjælper dig med at kende dig selv bedre, forstå andre mennesker og tilpasse din adfærd i forskellige situationer.

Efter at din DISC-profil er blevet udarbejdet, kan du få endnu mere ud af den ved at deltage i en personlig gennemgang. Her vil en erfaren DISC-konsulent guide dig gennem din rapport og give dig feedback og sparring på, hvordan du kan bruge din profil til at udvikle dine styrker og tackle udfordringer.

Den personlige dialog og tilbagemelding i gennemgangen er afgørende for at få det optimale ud af din DISC-profil. Du vil få mulighed for at diskutere dine personlige behov og formål, og modtage konkrete tips og fif til, hvordan du kan tilpasse din adfærd i forhold til andre mennesker med forskellige DISC-stile, herunder gode forslag til hvad du kan styrke i forskellige sammenhænge og hvad du evt. kan nedtone. Samtidig vil du fysisk modtage din brugervenlige DISC-profilrapport, der viser dig, hvordan du kan bruge din profil til at styrke dine relationer og kommunikationsevner.
 
Tilbagemelding tager typisk en time og kan foregå fysisk såvel som online

DISC personlig udvikling

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vores coachingforløb med DISC profil kan hjælpe dig med at opnå dine mål og skabe en succesfuld organisation, hvor dine medarbejdere trives og yder deres bedste.

Tilbage til indhold