JTI profil - JTI test - konsulent

Transform organisations by transforming minds
Gå til indhold

JTI profil - Jungiansk Type Index           

   
JTI profil – Jungiansk Type Indeks er et udviklingsredskab, der tager udgangspunkt i Jungs Typologi og videreudviklet af Erhvervspsykologerne Ringstad og Ødegård fra Norge.

JTI testen er et effektivt værktøj til at hurtigt at "læse" situationen og forudsige sandsynlige mulige senarier for fremtiden. Derved kan du mindske samarbejdsproblemerne og de daglige konflikter på arbejdspladsen, ved at skabe forståelse for egen adfærd og de mennesker du arbejder sammen med.

Du kan efter en 2-timers coaching session selv blive i stand til at bruge JTI værktøjet i din dagligdag som leder eller medarbejder.

Vi er certificerede JTI-konsulenter der skaber værdi og resultater i dagligdagen, da vi har over 15 års erfaring med at formidle MBTI på en enkel og brugbar måde.

JTI personprofilen er enkelt at bruge og let at forstå. Den gør det muligt at sige noget om hvad der er typisk for en person, dvs. hvad der falder naturligt for en person at gøre (personens præference) i en given situation, uden at personen nødvendigvis behøver at optræde sådan hele tiden.    

JTI profilen er nyttigt i mange sammenhænge. Den kan hjælpe os med at forstå ligheder og forskelle mellem os selv og andre mennesker, hvorfor vi foretrækker nogen arbejdsopgaver og arbejdsmåder fremfor andre, hvorfor vi hurtigt "finder tonen" med nogen mennesker, mens vi kan opleve andre som vanskeligere at kommunikere med.


Kickstart dit teams produktivitet med vores JTI forløb

Vi arbejder med JTI i mange forskellige sammenhænge, som fx teamudvikling, ledelsesudvikling, konflikthåndtering, effektiv kommunikation, stresshåndtering m.m.
Kommunikation

JTI kommunikation

Vi sætter fokus på kommunikation og JTI, så du forstår din egen og andres kommunikationsstil.
Teamroller

JTI Teamroller

Du vil forstå de 8 teamroller i JTI og hvordan du kan bruge denne viden til at udvikle dit team.
Kend din type

JTI Kend din type

Du vil gennem forløbet opleve, hvordan du kan bruge forståelsen af JTI i din dagligdag.
Stresshåndtering

JTI Stress

Du lærer at bruge dig selv og dine JTI præferencer, så du kan have travlt, uden at få stress.
Flow i hjernen

JTI Hjerneflow

Nardi’s hjerneforskning viser at mennesker med forskellig typologi bruger deres hjerner fundamentalt forskelligt.
Konflikthåndtering

JTI konflikthåndtering

Du får et konflikt-løsningsværktøj baseret på JTI, der kan opløse og forbygge konflikter.
Få ny inspiration
Peter Nymand

2681 3182

Fredi Falk Vogelius
4050 3911

JTI® identificerer menneskers præferencer og giver mulighed for på en konstruktiv og positiv måde at skabe fundamentet for en personlig udvikling. Når du forstår principperne i JTI®, kan du få en værdifuld indsigt i, hvordan din personlighed påvirker andre mennesker. Det har overordentlig stor betydning, når du fx skal søge det job, der bedst passer til dig, og når du skal til jobsamtale.

Du får endvidere mulighed for at gøre dine arbejdsrelationer mere produktive og fornøjelige, da du får et værktøj til hurtigt at kunne genkende de forskellige hovedtyper blandt dem, du omgås.

JTI – de 4 dimensioner

Personlighedsmodellen, der arbejdes med i JTI, er baseret på 4 dimensioner:

Hvorfra du henter din energi

(E) Fra den ydre verden med aktiviteter og tale
(I) Fra den indre verden med refleksion og tænkning

Hvordan du henter informationer

(S) Ud fra fakta og detaljer
(N) Ud fra mønstre og helheder

Hvordan du træffer beslutninger

(T) På basis af logik og objektive overvejelser
(F) På basis af holdninger og værdier

Hvordan du organiserer dit liv

(J) På en struktureret og planlagt facon
(P) På en fleksibel facon med planlægning i sidste øjeblik

De fleste vil sikkert sige, at de er lidt hvert, og det vil de have ret i, da vi rummer alle aspekter. Somme tider har vi brug for stilhed og ro, til andre tider er vi meget talende og aktive. Nogle gange sidder vi og fordyber os i detaljer, andre gange bevarer vi det store overblik. Vi kan det hele inden for alle 4   dimensioner, men ifølge Jungs typologi vil vi have en præference for at gøre mere det ene end det andet.

Oplev nogle inspirerende timer med fokus på JTI - klik her
                         
Teamkompasset
Gennem resultaterne fra JTI sætter Teamkompasset fokus på teammedlemmernes individuelle forskelligheder og de personlige ressourcer, der findes i teamet. Ved hjælp af Teamkompasset kobles de individuelle ressourcer sammen med forskellige roller og funktioner, som er væsentlige for teamets målopfyldelse.          
        
Information vedr. Teamkompasset - klik her.
Tilbage til indhold