Baggrund

Vi forbinder mennesker og skaber resultater sammen
Gå til indhold

Om os

Nymand & Vogelius blev grundlagt i 2004 af Peter Nymand og Fredi Falk Vogelius, som tidligere var kolleger i et konsulenthus ledet af Vagn Strandgaard. Peter og Fredi fandt hurtigt sammen på grund af deres fælles værdigrundlag og komplementære personlige og faglige egenskaber.

Vi er specialiserede i organisations- og ledelsesudvikling og samarbejder med både offentlige og private virksomheder på alle niveauer - fra topledelsen til mellemledere og specialister.

Vi er dedikerede til at identificere og tackle organisationens reelle udfordringer og mål, samtidig med at vi styrker samarbejdsrelationerne og den enkeltes præstation. Vores mål er at hjælpe jer med at styrke jeres organisation og forbedre jeres forandringsprocesser ved hjælp af effektive ledelses- og HR-værktøjer.

Vores konsulentydelser er baseret på forsknings- og erfaringsbaseret viden herunder hjerneforskning, gruppepsykologi, organisationspsykologi, personlighedspsykologi, forandringspsykologi m.m.

Vi fokuserer altid på at skabe effektive og varige positive adfærdsmæssige forandringer både for mennesker og organisationer. Vi tilbyder en udviklingsproces med substans og værdi, der vil bidrage positivt til jeres forretning.

Som en erfaren konsulentvirksomhed med mere end 25 års erfaring i at forbedre ledere og medarbejderes udvikling, tilbyder vi også outplacement- og karriereudviklingsprogrammer, der hjælper medarbejdere godt videre i nye og gode jobmuligheder.

Vi er godkendte underleverandører til LEGO, Grundfos og Nets og tilbyder vores ydelser på både dansk og engelsk.

Vores tilgang til opgaver og kunder


·          Resultatorienterede - Vi er målrettede og sikrer vækst og resultater for vores kunder og os selv.
·          Troværdige - Vi er ærlige, tillids skabende og viser respekt.
·          Entusiastiske - Vi er engagerede og energiske i det vi laver sammen med vores kunder.
·          Humoristiske - Vi skaber god stemning og tror på at et smil er den korteste vej mellem mennesker
·          Kundeorienterede - Vi er lyttende og sætter vores kunders behov i centrum for beslutninger og handlinger.
·          Løsningsorienteret - Vi er idéskabende og finder nye veje til løsninger.
·          Lærende - Vi reflekterer på vores handlinger og søger ny indsigt til fortsat udvikling.
Tilbage til indhold