Stresscoaching - Stress - Ro og fokus - HeartMath

Vi forbinder mennesker og skaber resultater sammen
Gå til indhold

Stresscoaching


  1. Stresscoaching får stressen ud af kroppen og forebygger stress.
  2. Stresscoaching er hjælp til selvhjælp, så du efter et kort forløb har lært at undgå alvorlig stress.
  3. Få dit potentiale frem i lyset, så du undgår stress i fremtiden!

Stresscoaching er coaching, med fokus på at afdække og ændre de tankemønstre som skaber stress i kroppen. Vi benytter os af den nyeste forskning og teknologi, der kan benyttes til hurtigt og effektivt at ændre din tilstand fra stress - til indre ro og fokus.Når vi arbejder med stresscoaching har vi udviklet en meget effektiv process der baserer sig på forskningen fra HeartMath. HeartMath® er et globalt anerkendt, videnskabeligt og forskningsmæssigt dokumenteret system, der har hjulpet mennesker med at håndtere følelser mere effektivt siden 1991. Forskning har vist, at når man lærer sig helt bevidst at skifte til en positiv følelse, ændres hjerterytmen her og nu. Umiddelbart lyder det ikke som om, at en ændring i hjerterytmen er specielt vigtig, men den sætter en stærk og positiv spiral af neurologiske, hormonelle og biokemiske processer i gang, som gavner hele kroppen.

De stressreducerende effekter virker både på kort og langt sigt. Du øger dinpræstationsevne direkte, og når du træner med HeartMaths værktøjer og teknikker, lærer du hvordan du kan styre din stress og dine følelser via dit hjerte. For mange mennesker indebærer dette en stor forandring af deres livskvalitet og sundhedstilstand.

Vores "No cure - no pay" 3-trins stressbehandling giver dig kontrol over stressen:

  1. Vi undersøger hvilke tankemønstre der skaber stress i kroppen ved brug af “emWave Desktop” Stress Relief System, som benytter en patenteret hjerterytme monitor, som måler ændringer i hjertevariabiliteten (HRV) og dermed den følelsesmæssige tilstand.
  2. De tankemønstre der skaber den kraftigste stresstilstand i kroppen, bliver én gang for alle transformeret med brug af Core Dynamics Coaching og bioresonans (læs mere om Core Dynamics Coaching her)
  3. Herefter bliver du trænet i en fremadrettet positiv tilgang, som vil hæve dit energiniveau og skabe mere ro og fokus i sindet. Her har du yderligere mulighed for gratis, at låne en lille håndholdt version af emWave stress måler, der er et biofeedback mentaltræningsprogram, så du kan træne metoderne hjemme.

Efterhånden vil kroppen automatisk sænke sit cortisol niveau (stress hormon) og hæve blodets indhold af DHEA (det genopbyggende eller livsforlængende hormon) og søge dette som en naturlig tilstand. Det virker beroligende, stressnedsættende og fremkalder en følelse af ro og afslapning i løbet af få minutter.

Hvis du vil afspænde hele din krop og dit nervesystem anbefaler vi du jævnligt bruger en chimaskine, se mere på: http://chi-maskine.dk/

Kontakt Fredi Falk Vogelius på tlf: 4050 3911 eller e-mail og hør nærmere om vores Stresscoaching.


Tilbage til indhold