Peter Nymand - Fredi Falk Vogelius

Vi forbinder mennesker og skaber resultater sammen
Gå til indhold
Peter Nymand                   
            
Cand. Merc./HD (O) og Senior Practitioner EMCC Global EIA, med specialer inden for coaching og kunstig intelligens, MBTI & JTI, DISC, teamudvikling, motivation og ledelse.
        
        Email: pn@nymandvogelius.dk
        
        Mobil: 2681 3182

Adresse: Hjortshøjvangen 124 - 8530 Hjortshøj


Fredi Falk Vogelius

Ba.Sc.E.E. og internationalt ICF professionel certificeret Co-Active coach (PCC), med specialer inden for kunstig intelligens, ChatGPT-4.0, SEO, outplacement, lederudvikling, teamudvikling, digitale omstillingsprocesser, MBTI trin I + II & JTI, DISC, NLP, De 7 Gode Vaner, De 5 Valg og projektledelse.
       
       Email: ffv@nymandvogelius.dk
       
       Mobil: 4050 3911
   
Adresse: Krabbevej 50 - 3630 Jægerspris.Per Jørgensen

Samarbejdspartner i Nymand & Vogelius.

Per er en erfaren HR konsulent med en tung arbejdsmarkedserfaring erhvervet fra industrien, samt HR og rekrutteringsbranchen.

Han er bl.a. uddannet Maskinmester, HD i økonomistyring & procesledelse samt NLP coach og spænder bredt over hele HR spektret. Han er speciel stærk indenfor rekruttering, outplacement, tiltrækning af talenter samt udvikling af medarbejdere fra trainee til direktørniveau.

Han har arbejdet med rekruttering og headhunting af tekniske specialister (it-profiler, ingeniører og maskinmestre) fra A til Z for en række internationale virksomheder. Per har stor erfaring med outplacement-forløb for akademiske medarbejdere (DJØF’er) for ministerier og styrelser.

Derudover har han lavet workshops og undervisningsforløb med fokus på identificering af kompetencer samt jobsøgningsstrategi, samt udviklet og afholdt netværksmøder for ledere, på vej mod nye karrieremuligheder


Anni Kirk


Samarbejdspartner i Nymand & Vogelius.

Internationalt ICF professionel certificeret coach, med specialer inden for coaching, LEAN, MBTI og JTI, NLP og ledelsesudvikling.

Anni har fokus på at gøre det komplicerede enkelt, forståeligt og praksisorienteret.
      
Det betyder ikke nødvendigvis, at det bliver nemt, men det betyder, at det giver mening, og at det er til at forstå og anvende i hverdagen efterfølgende.

Dette kendetegner også hendes undervisning og arbejdet som konsulent og coach. Anni er kendt for at knytte teori sammen med praksis i hverdagen - og formidle sit stof på en indlevende, seriøs og inspirerende måde.         
      
Anni har kompetencer der spænder bredt indenfor organisations-, leder og medarbejderudvikling, og har stor erfaring fra såvel private virksomheder som offentlige organisationer, herunder det administrative område, folkeskolen, sygehussektoren og beskæftigelsesområdet.
Tilbage til indhold