Medarbejderudvikling - certificeret coaching - karriererådgivning

Transform organisations by transforming minds
Gå til indhold
Medarbejderudvikling

Vi tilbyder medarbejderudvikling til dig, der gerne vil udvikle dit potentiale og dine kompetencer.Medarbejderudvikling handler om at skabe et trygt og samtidig udfordrende udviklingsmiljø for dig, så du kan blive afklaret omkring dine mål og strategier. Der er mange medarbejdere der i dag oplever et øget pres på den personlige faglighed, effektivitet og tidsudnyttelse. Derudover skal du også forholde dig til, at den sociale adfærd og holdninger spiller en større rolle, idet disse har en indvirkning på dine kollegaer og dine fremtidige karrieremuligheder.

Vi har hver især mere end 18 års erfaring og mere end 13.600 timers coaching timer bag os, samt uddannelser og certificeringer på højt niveau inden for ICF og EMCC – så her vil du møde nogle af Danmarks dygtigste konsulenter, Peter Nymand og Fredi Falk Vogelius.

  • Vil du hurtigt og effektivt nå dine mål?
  • Vil du undgå stilstand og tilbagegang i dit liv?
  • Vil du skabe forandringer i dit liv på en enkel og nem måde?

Når vi arbejder med medarbejderudvikling, tager vi afsæt i dig og dine udfordringer. Vi trækker på vores viden og mange års erfaring med udvikling af mennesker og teams. Vi bruger internationalt anerkendte værktøjer, i kombination med brug af vores viden om den nyeste hjerneforskning.

Ofte kommer du igennem en proces hvor vi starter med at afdække din personprofil ved brug af professionelle værktøjer, det kan være MBTI eller DISC eller vi kan tage mere avancerede værktøjer i brug som fx OPQ32 eller Wave Professional Styles.

Dernæst laver vi sammen en plan for dit udviklingsforløb, hvor vi trækker på vores mange års erfaring fra erhvervslivet og som certificerede coaches. Vi giver dig en professionel karriererådgivning, så du du får lavet en plan der er brugbar og konkret. Efter hver coaching session sætter vi mål i forhold til næste session, så vi konstant kan se fremdrift i din faglige og personlige udvikling.

Til tider kan der være brug for at du bliver introduceret til nye værktøjer og metoder, så vi laver et målrettet træningsprogram som kan hjælpe dig til at blive endnu mere effektiv i dagligdagen.

Vi har meget fokus på opfølgning, så vi sikre konstant fremdrift i dit udvikllingsforløb.

Medarbejderudvikling
Peter Nymand

2681 3182

Fredi Falk Vogelius
4050 3911
Tilbage til indhold