Peter Nymand

Vi forbinder mennesker og skaber resultater sammen
Gå til indhold
Peter Nymand

Partner/Chefkonsulent med speciale inden for coaching, MBTI & JTI, teamudvikling, motivation og ledelse.

Peter er uddannet Cand. Merc. og HD i Organisation og
Senior Practitioner EMCC Global EIA og Associeret med The NeuroBusiness Group, hvor han er certificeret i hjernebaseret coaching og forandringsprocesser af Srini Pillay, Assistant Clinical Professor at Harvard Medical School og forfatter til bøgerne; Your Brain and Business og Life Unlocked.

Han er derudover autoriseret i MBTI trin I og trin II, JTI og DISC. Han har i de sidste 20 år arbejdet med udvikling af organisationer, processer og mennesker via ledelses-, team- og medarbejderudvikling. Han har arbejdet som konsulent intern og eksternt i virksomheder, nationalt og internationalt for større og mindre virksomheder med det formål at skabe mere værdi, for mennesker og organisationer.

Desuden er Peter certificeret i Neuroscience of Personality af PHD og UCLA professor Dario Nardi. Nardi’s hjerneforskning påviser bl.a. hvordan mennesker med forskellige typologiske præferencer har typiske kognitive favorit områder som skal påvirkes på forskellig vis, og i forskellig grad, for at mennesker aktivt og engageret involverer sig i tanke og handling.

I sin coaching arbejder Peter inden for rammerne af ICF’s 11 kernekompetencer og anvender bl.a. forskningsbaseret viden fra såvel hjerneforskningen, positiv psykologi og styrkebaseret ledelse med fokus på at skabe effektive og varige adfærdsmæssige forandringer for mennesker og organisationer

Peter arbejder ud fra en systemisk og holistisk tilgang og har mange års erfaring med opbygning af inspirerende miljøer der frigør energi og ressourcer i organisationen og har det menneskelige og dermed organisatoriske potentiale som omdrejningspunkt.

Fokus er at optimere potentialet ved at udvikle, inspirere og motivere mennesker til at løfte personlige, team, ledelsesmæssige og organisatoriske udfordringer.

Peter har bl.a. tidligere været ansat som konsulent hos American Management Association (Bruxelles), Grundfos og Carsten Mørch Kurser.

E-mail: pn@nymandvogelius.dk

Mobil: 2681 3182

Tilbage til indhold