Motivation og ledelse, motivation af medarbejdere

Vi forbinder mennesker og skaber resultater sammen
Gå til indhold

Motivation & Ledelse


Motivation og ledelse er noget for dig hvis du har ambitioner om at styrke dine handlingsalternativer som leder, øge indsigten i motivationens kompleksitet og arbejde med dig selv og dine medarbejdere for i endnu højere grad at frigøre drivkraften, engagementet og innovationsevnen m.m.

Motivation og ledelse tilbyder en stærk blanding af muligheder, hvor du kan vælge at blive inspireret og arbejde med både:

Motivationsanalyse MQ Motivation Coaching Motivation workshop


Du kan også vælge delelementer i pakken som du synes passer bedst ind med din tid og dine udfordringer lige her og nu.

Motivation og ledelse kombinerer neuro videnskab med klassisk motivationsteori og praktisk læring så du klædes på med viden og samtidigt trænes i, at bruge den med det samme i egen organisation.

Du kommer til at arbejde med vekslende teori og praktiske øvelser, der giver dig mulighed for at reflektere over din nuværende ledelsespraksis og de styrker samt forbedringsområder du måtte have i forbindelse med motivering af dine medarbejdere eller projektgruppe.

Du kan arbejde i egen organisation med din nye værktøjskasse og danne dine helt personlige erfaringer, som fremover bidrager til at gøre dig til en motiverende personaleleder eller projektleder.

Motivation og ledelse foregår i sin helhed ved et blend af coaching, motivationsanalyse MQ samt eventuel workshop på lige præcis dine/jeres udfordringer med at skabe de rette betingelser for at medarbejderne er motiveret.

Så tag kontakt og start allerede i dag med at få styrket din viden om motivation og ledelse og få masser af inspiration til hvordan du kan arbejde med at skabe betingelserne for at dine medarbejdere finder eller opretholder deres drivkraft og engagement.

Tilbage til indhold