Karriererådgivning med din personlige erfarne karriererådgiver

Transform organisations by transforming minds
Gå til indhold

Karriererådgivning med erfaren karrierecoach


Vi tilbyder karriererådgivning med erfaren karrierecoach til dig, der gerne vil udvikle din karriere og dine kompetencer.

Karriererådgivning

Karriereudvikling med en erfaren karrierecoach er for dig, der gerne vil sikre en konstant udvikling af din person og din karriere.

Vi har hver især mere end 18 års erfaring og mere end 13.600 timers coaching timer bag os, samt uddannelser og certificeringer på højt niveau inden for ICF og EMCC – så her vil du møde nogle af Danmarks dygtigste konsulenter inden for karriererådgivning, Peter Nymand og Fredi Falk Vogelius.

Din karrierecoach tager udgangspunkt i dig med dybdegående spørgsmål og værktøjer, som hjælper dig til at finde ind til dine værdier og din motivation, så du kan få klarhed over din retning i livet og få sat gang i de forandringer, du ønsker.

Ofte er det følgende udfordringer som vi hjælper med i vores karriererådgivning:

  • Jeg er i tvivl om jeg laver det rigtige.
  • Jeg vil gerne være bedre til at sætte ord på min kompetencer.
  • Jeg vil blive mere klar på mine værdier og hvad det betyder i forhold til min karriere
  • Jeg er uklar på, hvad der virkelig giver mig motivation
  • Jeg vil gerne have et godt arbejdsliv hvor der er balance mellem job og privatliv
  • Jeg vil gerne have optimeret mit cv og min LinkedIn profil
  • Jeg vil gerne have hjælp til at udarbejde en karriereplan.

Vi har arbejdet med karriereudvikling og karrierecoaching af mange hundrede mennesker på alle niveauer og i mange forskellige funktioner de sidste 15 år og tør godt stå på mål for, at vi også kan hjælpe dig med at få din karriere på rette spor. Til tider kan det det være du har brug for at vi som karriererådgiver kommer med helt konkrette råd og ideer til dig, som kan hjælpe dig til at skrive en god ansøgning eller CV.

Når vi arbejder med karriererådgivning, handler det først og fremmest om dig og hvad der er vigtigt for dig, i forhold til der hvor du er i livet.

Ved hjælp af vores forskellige værktøjer som fx DISC, MBTI og teknikker indenfor karrierådgivning hjælper vi dig med at få større klarhed omkring: Hvad du får energi af og hvornår du oplever at have en virkelig god arbejdsdag, dine værdier og motivation, dine interesser, dine kompetencer samt ønsker om fremtiden m.m.
Karriererådgivning
Når du er i et karriererådgivningsforløb hos os har vi et fokus på dine muligheder frem for begrænsninger, så du kan finde den retning hvor dine personlig, kulturelle og faglige værdier kan komme i spil.

Når vi har det på plads undersøger vi sammen karrieremulighederne i omgivelserne herunder din nuværende organisation med det formål at matche dig og din profil med mulighederne i omgivelserne. Formålet er at skabe afklaring omkring hvad du har lyst til, hvad du kan hvad der er brug for

Vi hjælper også gerne med at optimere eventuelt ansøgningsmateriale som C.V. og ansøgning og/eller at du får skabt en profil på diverse online platforme der kan tiltrække de rette arbejdsgivere der passer til dine ønsker for fremtiden. Vi hjælper også gerne med sparring til jobsamtaler når der begynder at komme positiv respons på dine ansøgninger eller netværksaktiviteter

Vi kender alle redskaberne i ”karriereudviklingshåndbogen” og benytter en række praktiske og reflektoriske værktøjer blandet op med coaching, rådgivning og sparring så vi derigennem kan hjælpe dig bedst muligt med skabe målrettet handlekraft så du kan eksekvere på dine nye karrieremål og skabe det arbejdsliv som du gerne vil have der hvor du er lige nu.

Vi trækker på vores viden og mange års erfaring med udvikling af mennesker. Vi bruger internationalt anerkendte værktøjer, i kombination med brug af vores viden om den nyeste hjerneforskning.

Book et møde og vi vil sammen udforske mulighederne for et samarbejde

Karriererådgivning
Peter Nymand

2681 3182

Fredi Falk Vogelius
4050 3911
Tilbage til indhold