De 7 Gode Vaner - certificeret konsulent FranklinCovey

Vi forbinder mennesker og skaber resultater sammen
Gå til indhold

De 7 Gode Vaner


Fredi Falk Vogelius er certificeret 7 Gode Vaner konsulent hos FranklinCovey og kan derfor via FranklinCovey tilbyde Online undervisning i De 7 Gode Vaner. De 7 Gode Vaner® er baseret på en af de mest solgte faglitterære bøger ”7 Habits of Highly Effective People” af Stephen Covey, som på dansk har titlen ”De 7 Gode Vaner”.

                  
De 7 Gode Vaner workshop
                  
Vi kan bl.a. tilbyde workshops og Online kurser i De 7 Gode Vaner, ver. 4.0 der løber over 3 dage og skaber et godt menneskeligt fundament for øget præstationsevne på det personlige, ledelsesmæssige og organisatoriske plan.
De 7 Gode Vaner™ er et intensivt forløb, der handler om dig og hvordan du kan opnå balance i livet. Du vil få værktøjer, der hjælper dig med at nå dine vigtigste mål, og nye vaner der hjælper dig med at opretholde effektiviteten i dit liv. Du får metoder til at styrke samarbejde og kommunikationen med andre samt optimalt at udnytte hinandens kompetencer til at skabe nye resultater, som du længe har villet arbejde på.

De 7 Gode Vaner™ er udviklet til at hjælpe individer på alle niveauer i en organisation til at opnå øget effektivitet ved at lære og anvende paradigmer og adfærd til at forbedre menneskelig effektivitet.

Læs mere om De 7 Gode Vaner - hent beskrivelse

De 7 gode vaner konsulentSom certificeret konsulent i De 7 Gode Vaner benytter vi det nye licensbeskyttede undervisningsmateriale i ver. 4.0, der har et klarere fokus på arbejdslivet og vi kan derfor tilbyde en vifte af workshops:

 • De 7 Gode Vaner - tredages workshop
 • De 7 Gode Vaner - todages workshop
 • De 7 Gode Vaner - endags workshop
 • De 7 Gode Vaner - opfølgningsworkshop
         
                  

Deltagerne får indblik i, hvordan man:

 1. Bryder med ineffektiv adfærd og dårlige vaner
 2. Skaber et højt niveau af tillid, samhørighed og synergi
 3. Udvikler stærke relationer, der bygger på gensidighed
 4. Tager initiativ og ansvar
 5. Fokuserer på det mest væsentlige, dvs. det, der er vigtigt, men ikke nødvendigvis haster
 6. Opbygger vind-vind relationer
 7. Kommunikerer effektivt
 8. Værdsætter mangfoldighed
 9. Praktiserer en løbende personlig udviklingRing til Fredi Falk Vogelius på tlf: 4050 3911 eller e-mail, for at få yderligere informationer.

Tilmelding til disse workshops foregår via FranklinCovey Danmark - klik her
 
De 7 Gode Vaner
De 7 Gode Vaner
Tilbage til indhold