Peter Nymand - Fredi Falk Vogelius -

Gå til indhold

Hoved menu:

  Peter Nymand                   
            
Cand. Merc./HD (O) og internationalt ICF associeret certificeret coach (ACC), med specialer inden for coaching, MBTI & JTI, DISC, teamudvikling, motivation og ledelse.
        
        Email: pn@nymandvogelius.dk
        
        Mobil: 2681 3182

Adresse: Østergårdstoften 142 - 8530 Hjortshøj


        
        

Fredi Falk Vogelius

Ba.Sc.E.E. og internationalt ICF professionel certificeret Co-Active coach (PCC), med specialer inden for neurocoaching, teamudvikling, MBTI trin I + II & JTI, DISC, NLP, De 7 Gode Vaner og projektledelse.
        
        Email: ffv@nymandvogelius.dk  
        
        Mobil: 4050 3911
    
Adresse: Hostrupsvej 16, 3. - 1950 Frederiksberg C.Anni Kirk


Samarbejdspartner i Nymand & Vogelius.

Internationalt ICF professionel certificeret coach, med specialer inden for coaching, LEAN, MBTI og JTI, NLP og ledelsesudvikling.

Anni har fokus på at gøre det komplicerede enkelt, forståeligt og praksisorienteret.

        
Det betyder ikke nødvendigvis, at det bliver nemt, men det betyder, at det giver mening, og at det er til at forstå og anvende i hverdagen efterfølgende.

Dette kendetegner også hendes undervisning og arbejdet som konsulent og coach. Anni er kendt for at knytte teori sammen med praksis i hverdagen - og formidle sit stof på en indlevende, seriøs og inspirerende måde.         
        
Anni har kompetencer der spænder bredt indenfor organisations-, leder og medarbejderudvikling, og har stor erfaring fra såvel private virksomheder som offentlige organisationer, herunder det administrative område, folkeskolen, sygehussektoren og beskæftigelsesområdet.
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu