Håndtering af den svære samarbejdsrelation - MBTI-JTI-Lederudvikling-Teamudvikling-Personaledag

Transform organisations by transforming minds
Gå til indhold

Hoved menu:

Håndtering af den svære samarbejdsrelation

Få overblik over dine absolut stærke sider og lær at udnytte dem maksimalt. Dette inspirationsforedrag er en rejse ind i typologiens univers. Du får en forståelse af de forskellige hjernetyper, og hvad det betyder for din måde at håndtere dine samarbejdsrelationer på. Typeforståelsen er et redskab til forståelse af dine egne og andres måder at kommunikere på. Det handler om, hvordan menneskelige forskelle kan ses som en ressource og om at skabe større respekt og forståelse for disse forskelligheder, og hvordan du med denne forståelse skaber bedre samarbejdsrelationer.
 
 Du vil forstå, hvad de neurologisk koblinger i din hjerne betyder for din adfærd i dagligdagen, og hvorfor du kan have svært ved at samarbejde med visse mennesker. Gennem konkrete aktiviteter, som er specielt udviklet til at fremhæve forskellene i hjernens måde at reagere på, får du noget med hjem, du kan bruge i dagligdagen til at forstå, hvordan du kan blive bedre til at kommunikere mere klart og konstruktivt i forhold til andre mennesker.
 
 Denne workshop henvender sig alle medarbejdere og ledere, der ønsker at få konkrete værktøjer med hjem, der kan bruges til at opnå en bedre kommunikation og større gennemslagskraft.
 
 
Kontakt os - klik her: Nymand og Vogelius
Få mere information
Peter Nymand

Fredi Falk Vogelius

Du kan få mere information
om vores
foredrag/workshops.

Send en mail til:
info@nymand-vogelius.dk
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu